90% Rebate Tickmill Albania

90% Rebate Tickmill Albania

www.RebateTickmill.com është Uebfaqja Zyrtare e IB-së më të Mirë dhe Më të Mirë në Botë me kodin IB (Brokerat Intoducing): IB98873289

Ne paguajmë 90% bonus të rimbursimit të parave të gatshme ose:

 • $9 / Lot ( Classic Account )
 • $1.8 / Lot ( Pro & VIP Account )


Si të regjistroheni zbritja e biletave në Shqipëri

Ekzistojnë 2 mënyra për t'u regjistruar në Tickmill Albania Rebate, përkatësisht:

1. Ndërroni IB (nëse tashmë keni një llogari të makinës)

2. Regjistrohuni në Tickmill (nëse nuk keni akoma llogari në mulli).

sigurohuni që gjatë plotësimit të një transferimi IB ose regjistrimit të një llogarie të re, Tickmill përfshin kodin IB Intoducing Brokers: IB98873289

Ja se si të regjistroheni zbritjen 90% të makinerisë së gudulisjes shqiptare

Si ta zhvendosni IB në IB98873289 (nëse tashmë keni një llogari të tik-tak)

Tickmill Albania


 1. Hyni në Tickmill.com dhe zgjidhni menunë e llogarisë tregtare
 2. Hapni një llogari të re
 3. Menuja Zgjidh IB është zgjedhur për New Introducing Broker, menuja e kodit IB është e mbushur me IB98873289, menutë e tjera mund të zgjidhen sipas dëshirës tuaj. klikoni në butonin e krijimit!
 4. Llogaria e re e tregtimit u krijua me sukses! (me IB98873289 nën numrin tuaj të ri të llogarisë Tickmill.

Kur të keni mbaruar, ju lutemi plotësoni më poshtë Formularin e Verifikimit të Rimbursimit të Tickmill:

=> => Rebate Tickmill Verification <= <=

Si të Regjistrohuni në Transportin e Tickmill (nëse nuk keni akoma një llogari të rrobave)

Si të Regjistroheni teksti në IB98873289

1. identifikohuni në faqen e Tickmill.com & Hapni Llogarinë

2. REGJISTRIMI I ZONS KLIENTE 1/2: Ju lutemi plotësoni formularin tuaj të Informacionit Personal dhe kontrolloni të gjithë më pas DORZOHENI!

3. Kontrolloni emailin tuaj, pastaj klikoni në lidhjen EMAIL VERIFICATION, Pasi të verifikohet emaili, mund të vazhdoni te REGJISTRIMI I ZONS KLIENTE 2/2

4. Në REGJISTRIMIN E ZONS KLIENTE 2/2, plotësoni të dhënat sipas të dhënave tuaja personale. dhe në menunë Introducing Broker (IB), plotësoni IB98873289, sigurohuni që gjithçka është e saktë, pastaj klikoni butonin OPEN ACCOUNT.

5. Pas regjistrimit të suksesshëm. identifikohuni në Tickmill me emailin dhe fjalëkalimin tuaj.

6. Pas hyrjes në Tickmill, plotësoni informacionin jo të plotë dhe ngarkoni një skanim ose foto të një dokumenti nga secila kategori më poshtë:

Identifikimi personal

 • karte identiteti
 • Pasaporta
 • ID e lëshuar nga qeveria.

Verifikimi i Adresës

 • Fatura e fundit (internet, telefon, kartë krediti, etj.)
 • Lëvizja e llogarisë / llogaria rrjedhëse
 • Dokumente të tjera zyrtare që përfshijnë emrin dhe adresën tuaj të plotë dhe datën e lëshimit / shtypjes së dokumentit

Të dhënat jetësore:

* Emri në dokumentin e Dëshmisë së Identifikimit duhet të jetë i njëjtë me emrin në dokumentin e Vërtetimit të Adresës. Dokumentet duhet të jenë në emrin tuaj dhe jo më të vjetër se 180 ditë

7. Pasi të keni marrë identitetin, zgjidhni menunë e llogarisë tregtare, hapni një llogari të re

8. Zgjidhni menunë IB, zgjidhni New Introducing Broker, plotësoni menunë e kodit IB me IB98873289, menutë e tjera mund të zgjidhen sipas dëshirës suaj. klikoni në butonin e krijimit!

9. Do të shfaqet një mesazh që Llogaria e Re e Tregtimit është krijuar me sukses! (me IB98873289 nën numrin e ri të llogarisë tuaj të makinave të gatimit. Bërë.

Kur të keni mbaruar, ju lutemi plotësoni më poshtë Formularin e Verifikimit të Rimbursimit të Tickmill:

=> => Rebate Tickmill Verification <= <=

Verifikimi i zbritjes së listës së biletave

Pasi të keni bërë një regjistrim të transferimit të IB / Tickmill, ju kërkohet të plotësoni formularin e verifikimit të zbritjes së mollës. ne nuk jemi përgjegjës nëse harroni / mos plotësoni formularin e verifikimit të zbritjes së rrymës sepse kjo do të rezultojë që bonusi ynë i zbritjes të mos llogaritet.